ISACA Romania – acordarea automata a CPE-urilor

In cursul acestui an ISACA România a creat un proces prin care CPE-urile acordate de ISACA vor fi raportate și încărcate automat în conturile membrilor.

Aceast mecanism de upload automat, va fi utilizat de către ISACA atât pentru evenimentele organizate de către ISACA Romania cât și pentru cele la care ISACA Romania este partener.

Astfel, pentru urmatoarele evenimente din cursul anului 2016:

  •  Eveniment ISACA – ”Becoming an effective leader in your profession and ISACA”  (10 august);
  •  Eveniment ISACA “Safely Embracing The Cyber Future”  (22 septembrie);
  •  DefCamp #7  (10 – 11 noiembrie);
  •  Romanian Ethics & Compliance Forum 2016  (10 – 11 noiembrie).

CPE-urile acordate au fost încărcate deja de către ISACA Romania în contul fiecărui membru ISACA în funcție de participarea sa la aceste evenimentele.

Alte informații utile

  • CPE-urile încărcate prin acest mecanism de către ISACA nu fac subiectul auditului anual al CPE-urilor;
  • CPE-urile încărcate de ISACA NU sunt aplicate automat. Acestea se vor regăsi în contul membrilor în secțiunea „Unapplied CPE Hours”. Fiecare membru va trebui să accepte/aplice respectivele CPE-uri în pagina “Manage My CPE” din contul de ISACA. Abia după acest pas respectivele CPE-uri vor fi adăugate la totalul CPE-urilor raportate în respectivul an;
  • Aceptarea CPE-urile este exclusiv în responsabilitatea fiecarui membru. Aceștia trebuie să înregistreze și să accepte doar CPE-urile pe care aceștia le-au realizat;
  • Daca un membru a raportat deja CPE-urile pentru un anumit eveniment pentru care ulterior CPE-urile au fost încărcate și de ISACA, atunci aceste CPE-uri nu trebuie acceptate și vor trebui șterse din secțiunea „Unapplied CPE Hours”.

În perioada următoare vom trimite și certificatele / diplomele de participare pentru fiecare din evenimentele enumerate mai sus. Acestea vor fi trimise tuturor membrilor participanți, în format electronic (PDF) pe adresa de email cu care aceștia sunt înregistrați la ISACA.

În situația în care există probleme în sincronizarea punctelor CPE nu ezitați să ne contactați pe email, la adresa de contact
events at ISACA . ro .

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply