ISACA Romania, partener la evenimentul Romanian Ethics & Compliance Forum – 2016

Reducere de 15% pentru membrii ISACA Romania și oportunitate obținere până la 14 CPE-uri

Prin parteneriatul realizat împreuna cu CARMAE (Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics), membrii ISACA Romania care participă la evenimentul Romanian Ethics & Compliance Forum – 2016 (http://europe.ethics-compliance.eu/agenda-2016/) primesc un discount de 15% din taxa de participare, și până la 14 CPE-uri în funcție de sesiunile la care se vor înregistra.

Pentru a beneficia de reducerea de 15%, membrii ISACA Romania sunt rugați să scrie pe adresa events”at”isaca.ro inainte de a se înscrie la eveniment.

Aceeași adresă de email poate fi folosită pentru întrebari sau clarificări cu privire la eveniment, acordarea CPE-urilor sau a diplomelor de participare.

Despre organizatori și despre eveniment

Centrul de Cercetări Avansate în Management și Etică Aplicată (CARMAE) a fost înființat în 2008, ca o organizație non-profit. Acesta servește ca un incubator de cercetare în management strategic și etică aplicată și oferă servicii în aceste două domenii de expertiză. Scopul principal al CARMAE este de a promova aceste domenii în sectorul academic și de business din Europa Centrală și de Est.

Evenimentul “European Ethics & Compliance Forum – Integrity, Trust, and Sustainable Business”  este la prima ediție și tema principală a fost special aleasă pentru a reflecta cele mai recente dezbateri în domeniu din sectorul de afaceri.

Așa-numitele “noi dinamici economice” au arătat încă o dată că elementul cheie pentru o cooperare bună este încrederea, și nu marja economică, care rămâne totuși un obiectiv important. Încrederea este catalizatorul care face ca orice tip de tranzacție – financiară, socială, etc – să fie posibilă chiar și atunci când diferențele culturale sau economice par o mare provocare. Încrederea este întotdeauna construită pe integritate sau măsurată în acțiuni solide din punct de vedere etic și legal. În această logică, mulți susțin că această încredere și această integritate reprezintă nucleul unui model de afaceri durabil.

Ediția din acest an a „Romanian Ethics & Compliance Forum” reunește experți din întreaga lume și din diferite industrii pentru a face schimb de idei și studii de caz cu privire la această abordare a unui model de afaceri durabil. Scopul principal al evenimentului este de a împărtăși cele mai bune practici în Etică și Conformitate, concentrându-se pe încredere și integritate.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply