Defcamp#7

Parteneriat ISACA Romania – DefCamp #7 2016

Parteneriat ISACA Romania – DefCamp #7

Oportunitate obținere CPE-uri și reducere pentru membri la taxa de participare

La fel ca în anii precedenți, ISACA Romania a încheiat și în 2016 un parteneriat cu Cyber Security Research Center from Romania (CCSIR), organizatorul conferințelor DefCamp. DefCamp #7 – 2016 va avea loc în București în data de 10-11 noiembrie.

În cadrul acestui parteneriat, membrii ISACA Romania care doresc să participe la DefCamp vor primi o reducere la taxa de participare, și CPE-uri pentru participarea la sesiunile conferinței.

Pentru a beneficia de reducerea oferită pentru membrii ISACA aceștia se vor înregistra doar utilizând linkul de înscriere pe care ISACA România îl va pune la dispoziția membrilor.
* Reducerea pentru membrii nu poate fi acordată retroactiv sau pentru înscrierile la care nu va fi fost utilizat linkul de înscriere.

Câteva detalii despre DefCamp #7 – 2016 de la organizatori

Conferința DefCamp #7 de anul acesta va fi concentrată mai tare pe competiții, pentru ca oamenii să afle practic ce înseamnă hacking și ce probleme pot aparea în hardware sau software.

Din 2011 până în prezent, DefCamp a reuşit să atragă în România aproape 3.000 de participanţi, din 50 de ţări şi 95 de oraşe, interesaţi de hacking, vulnerabilităţi cibernetice, dar şi soluţii pentru protecţie online. Audienţa este complementară şi echilibrată, după cum urmează: 25% sunt interesaţi de cyber security, 25% reprezintă top management, 25% vin din zona de dezvoltare proiecte, iar alţi 25% sunt instituţii, ONG-uri, participanţi din mediul academic sau chiar studenţi.”

 

Mai multe detalii referitoare la eveniment și procesul de înregistrare a membrilor ISACA  vor urma în curând …

Vă invităm să ne anuntați despre orice alte evenimente similare care pot fi interesante pentru profilul ISACA.

Pentru orice întrebari sau clarificari cu privire la acest parteneriat puteți trimite un email la events “at” isaca.ro  sau puteți contacta autorul articolului.

 

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply