Parteneriat ISACA Romania – DefCamp #6 – Oportunitate obtinere pâna la 14 CPE-uri și reducere de 50% la taxa de participare

Parteneriat ISACA Romania – DefCamp #6

Oportunitate obtinere pâna la 14 CPE-uri și reducere de 50% la taxa de participare

Prin parteneriatul realizat împreuna cu CCSIR, membrii ISACA Romania care participă la DefCamp #6 – 2015 primesc un discount de 50% din taxa de participare, și pâna la 14 CPE-uri pentru participarea la sesiunile evenimentului.

Membrii vor primi o diploma de participare din partea ISACA Romania & DefCamp în care vor fi menționate și numărul de CPE-uri obținute, care vor fi acordate în funcție de participarea la eveniment (“check-in” in fiecare din zilele evenimentului).
Diplomele de participare vor fi trimise membrilor, la adresa de email cu care aceștia sunt înregistrați la ISACA.

Pentru orice întrebari sau clarificari cu privire la acordarea CPE-urilor sau diplomelor de participare puteți trimite un email la events “at” isaca.ro  sau puteți contacta autorul articolului.

Pentru a beneficia de reducerea de 50%*,  membrii ISACA Romania se pot inscrie la eveniment la următorul link: Inscriere DefCamp#6 ISACA Romania members 
* Reducerea de 50% nu poate fi acordata retroactiv pentru înscrierile deja facute.

Vă invităm să ne anuntați despre orice alte evenimente similare care pot fi interesante pentru profilul ISACA.

Despre DefCamp #6 – 2015

“La DefCamp 2015 vei afla cât de uşor îţi pot fi furate datele pe Internet, cum îţi este încălcată intimitatea, dar și prin ce tehnici pot fi evitate măsurile de securitate ale sistemelor informatice critice.”

DefCamp organizează în acest sens, de-a lungul celor două zile de conferință, finala celui mai important concurs de white hacking din Europa Centrală și de Est: DefCamp Capture the Flag (D-CTF). În etapa de calificare au participat aproape 1.200 de echipe din peste 80 de țări, iar câștigătorii vor fi recompensați cu premii in valoare de 3.000 de euro, constând în bani, gadgeturi și hardware pentru computerele lor. Mai mult, calificarea în finala acestei competiții le asigură participanților bilete gratuite la DefCamp 2015, dar și prezența la alte competiții internaționale de tipul Capture the Flag. Cele mai multe echipe înscrise sunt din România, Rusia şi SUA, iar pe locul patru este Japonia.

DefCamp #6 vine, în premieră, cu două competiții noi care provoacă participanții să descopere vulnerabilități pentru ca apoi să le raporteze vendorilor într-un mod responsabil, aliniate la standardele internaționale. Astfel, la IoT Village participanții vor putea descoperi vulnerabilități în dispozitive din sfera Internet of Things. In cadrul evenimentul va fi sustinut si un concurs de tip Bug Bounty, la care vor fi premiați cei care descoperă metode de ocolire a sistemelor de protecție obișnuite, participând în acest fel la dezvoltarea soluțiilor de securitate cibernetică.

În plus față de acestea și de întrecerea D-CTF, se vor mai derula alte trei activități importante pentru securitatea personală, a banilor și datelor. Astfel, în întrecerea Target John “hackerii”, primesc informații despre o ţintă reală şi trebuie să afle toate detaliile despre ea. Hack the Machine presupune că ei vor aplica tacticile de hacking pe servere şi computere pentru a descoperi vulnerabilităţi, iar în Hack the Bank participanţii vor trebui să preia controlul asupra unui ATM adus la conferinţă special pentru aşa ceva şi să reuseasca să retragă bani din el.

În esență, la DefCamp 2015 vor fi atinse cele mai sensibile subiecte din sfera securităţii cibernetice şi confidenţialităţii online. Printre acestea se numără securitatea infrastructurilor critice,  malware şi amenințări cibernetice avansate, securitatea dispozitivelor mobile, dar şi inteligența artificială utilizată pentru a combate activități ilegale, supravegherea în masă realizată de guverne, companii sau grupări specializate.

Agenda DefCamp #6 2015 – Link către website-ul DefCamp

Despre DefCamp

Din 2011 până în prezent, DefCamp a reuşit să atragă în România peste 2.300 de participanţi, din 34 de ţări şi 75 de oraşe, interesaţi de hacking, vulnerabilităţi cibernetice, dar şi soluţii pentru protecţie online. Audienţa este complementară şi echilibrată, după cum urmează: 25% sunt interesaţi de cyber security, 25% reprezintă top management, 25% vin din zona de dezvoltare proiecte, iar alţi 25% sunt instituţii, ONG-uri, participanţi din mediul academic sau chiar studenţi.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply