Informații despre candidați și alegerile pentru Board ISACA.

Alegerile se vor desfasura prin vot electronic, in mai putin de o saptamana, in intervalul 3-5 iunie 2016.
Mai jos lista candidaților, cu link pe nunele fiecăruia către informațiile trimise împreună cu înscrierea candidaturii

Presedinte:

Vice-presedinte
​Secretary
Va invit sa trimiteti pe adresa de email contact@isaca.ro orice intrebari aveti pentru unul sau mai multi candidati, urmand ca aceste intrebari sa fie transmise candidatilor iar raspunsurile lor (daca vor exista) sa fie publicate in urmatorul email pe subiectul alegerilor, ce va fi transmit impreuna cu ultimul reminder pentru alegeri, joi 2 iunie.
Alegerile se vor desfășura prin intermediul unui sistem de vot cu token individual.
Pentru a avea acces la sistem si pentru a trimite voturile veți avea nevoie de token-ul generat de sistem, token ce va fi trimis printr-un email separat, individual,  înainte de activarea votării.
Asigurati-va deci ca primiti emailurile de la isaca.ro, eventual prin configurarea unei reguli de tip whitelist la emailul cu care sunteti inregistrat la isaca international.
Votarea va incepe in ziua de vineri 3 iunie si se va incheia pe 5 iunie la ora 23.59.59.
Va rugam sa va contactati cunoscutii care sunt membri ISACA si sa va asigurati ca sunt in tema cu aceasta sesiune de votare, fiindca pentru validarea rezultatelor este necesar ca prezenta la vot sa fie de 50% + 1 din numarul membrilor ISACA Romania.
Candidatul cu cele mai multe voturi (pentru fiecare pozitie) este declarat castigator, cu conditia ca voturile in favoarea acestuia sa depaseasca numarul de voturi cu “abtinere” pentru acea pozitie.
Succes!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply