Oportunitati de voluntariat
La AGM 2014 au existat intrebari legate de oportunitatile de voluntariat care pot ajuta board-ul ISACA Romania sa rezolve mai repede si/sau mai bine anumite probleme curente.
In acest moment, exista cateva taskuri specifice pe care poate fi util un ajutor din partea membrilor:
- stabilirea procesului de desfasurare a alegerilor si a regulamentului alegerilor
- inregistrarea modificarilor statutului asociatiei la toate entitatile legale relevante (Registrul Asociatiilor si Fundatiilor, etc)
- identificarea oportunitatilor de parteneriat la evenimente interesante pentru membri
- identificarea beneficiilor optime ce pot fi acordate membrilor (a fost mentionata organizarea de evenimente care sa permita acumularea de CPE-uri)
Va rog sa scrieti pe adresa de email contact@ si sa mentionati subiectul pe care sunteti dispusi sa participati si ajutorul pe care-l puteti acorda.
De asemenea, va reamintim ca suntem deschisi si vom incerca sa sustinem logistic si financiar orice initiativa venita din partea membrilor si care poate aduce beneficii unui numar cat mai mare de membri, deci va asteptam cu propuneri.
In legatura cu procesul de votare, nu am putea sa cerem asistenta la Isaca.org ? Sunt sigur ca au deja un proces bine pus la punct din punct de vedere al regulamentului si eventual al modului de votare. Poate ei folosesc deja un software online sau ceva genul acesta care ne-ar putea fi si noua de folos.
Sarbatori fericite si MULTE CERTITUDINI!
De acord cu voluntariatul. Eu ma prind pentru:
inregistrarea modificarilor statutului asociatiei la toate entitatile legale relevante (Registrul Asociatiilor si Fundatiilor, etc)
identificarea oportunitatilor de parteneriat la evenimente interesante pentru membri
Repet solicitarea facuta in AGM 2014: Dati-ne posibilitatea sa ne cunoastem intre noi, cine suntem – fiecare cu fiecare!
Profilul meu e pe Linkedin
Mai TRAIEȘTE cineva din Asociația PROFESIONALĂ ISACA România Chapter – cod fiscal 16161720, inregistrată in Registrul Asociațiilor și Fundatiilor cu nr. 475/A/2003 și actul de autorizare 54/PJ/09.05.2003, având ca membri pe ALEXANDRU ANDRIESCU, VIOREL CRUDU, ANCA GHETU – cu obiectivul de a promova educația in vederea dezvoltării cunostintelor si abilităților in domeniile conexe auditului-asigurarea calității, securitatea si controlul sistemului informational?
Apropo, câți membri cotizanți și cine face parte din asociația ISACA România Chapter (conform legilor valabile în România)?
In ultima vreme a trebuit să ”navighez” serios prin documentele ISACA. Mi-am aruncat ochii pe lista celor care au participat la realizarea diverselor documente și publicații. Nu am văzut (la prima vedere) niciun român. Pe când și ”NOI SUNTEM ROMÂNI”?
Intreb: Câți membri si câți certificați CISA, CISM, CGEIT, CRISC are asociația ISACA Romania?