Non-membri

Dacă la accesarea unui anumit subiect aţi ajuns pe această pagină, motivul este restricţia pe care editorii isaca.ro au impus-o cu privire la anumite articole, discuţii sau materiale publicate în site exclusiv pentru membrii Asociaţiei. Materialele restricţionate vor fi marcate în general în titlu cu simbolul 

Această restricţie este automată şi depinde de verificarea statutului dumneavoastră la ISACA International. Dacă sunteţi membru ISACA, folosiţi formularul de Login pentru a vă autentifica pe site cu credenţialele isaca.org

Membri

Dacă sunteţi deja membru ISACA, vă puteţi autentifica pentru a accesa orice informaţie din site folosind credenţialele pe care le utilizaţi pentru a accesa site-ul internaţional, isaca.org.

Isaca.ro foloseşte un set de facilităţi de top webservices oferite de ISACA Internaţional pentru a autoriza orice membru al chapterului român pe www.isaca.ro şi pentru a completa automat în profilul vostru câteva informaţii relevante.

În acest mod, nu mai este necesară nicio verificare locală pentru a vă putea acorda acces la acest site şi la materialele dedicate exclusiv membrilor, singura cerinţă fiind să fiţi membru “in good standing” la ISACA Internaţional.

Înscriere

Pentru a deveni membru ISACA România şi a primi acces la informaţiile din site, sunteţi invitaţi să vă înscrieţi în asociaţie. Înscrierea se face la ISACA Internaţional, dar informaţiile şi plăţile se pot procesa şi de către ISACA România.

Pentru mai multe detalii vă invităm să ne contactaţi prin una din metodele indicate în pagina de Contact.