ISACA.RO – distincția de bronz 2010

„Website-ului ISACA România i-a fost acordată distincția de bronz”

În cursul acestui an, ISACA International Chapter Support Committee a felicitat ISACA România pentru pagina de internet şi a oferit filialei noastre distincția de bronz pentru anul 2010 în clasamentul internațional.

Distincțiile sunt acordate site-urilor exemplare care urmăresc “cele mai bune practici” ISACA, conformitate, comunicarea informaţiei, serviciile pentru membri, noutăţi, cât şi alte prezentări.

În fiecare an ISACA International Chapter Support Committee revizuiește toate paginile web care sunt legate de website-ul ISACA International.

Pe parcursul evaluării website-ul ISACA Romania a obținut un punctaj maxim la prezentarea beneficiilor pe care le au membrii organizației şi prezentarea evenimentelor organizate de Filiala locală. Ariile care necesită îmbunătățire sunt cele care fac referire la serviciile oferite: articole, facilităţile de download, newsletter, etc.

Pentru acest an, ISACA Romania a pregătit noua versiune a paginii web locale isaca.ro pentru a răspunde mai bine nevoilor membrilor, cerinţelor ISACA și care să aducă mai aproape, informații și date de interes tuturor vizitatorilor website-ului.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply